Thursday 1 July 2010

Pasta for dummies

Acum nu sunt patronizing cu acest titlu ca doar eu le-am facut so me = dummy.

Reteta e cam asa :

170 de grame de paste integrale
patrunjel cat cuprinde
2-3 catei de usturoi tocati marunti
cateva rosii cherry
parmezan sau grana padano
ulei de masline extravirgin ( incercati si variantele spaniolesti, e foarte bun, aromat  - cred ca se gaseste ceva de la Borges in Romania )
sare si piper

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Se pune intr-o tigaie non stick cam 1 lingura de ulei de masline si se prajeste foarte putin usturoiul, nu trebuie sa se maroneasca. Se adauga rosiile cherry injumatatite si se mai tine toata treaba pe foc cam 2 minute, cat se se inmoaie putin rosiile.
Pastele se scurg si se toarna in tigaie, amestecand bine sa se patrunda cat de cat.
La sfarsit se adauga niste fasii de parmezan.

Cam atat, e foarte simplu dar vai cat de bun :).

Si asa in afara subiectului, ma amuza atat de tare oamenii care au facut Picasa. Au avut ei grija ca le raspunzi politicos cand te intreaba daca vrei sa faci update, ai de ales intre Yes si Later, please.
La fel de politicoasa ma retrag sa vad ce fac cannelloni cu feta si spanac din  cuptor....vine si reteta asta.

No comments:

Post a Comment