Nevoita sa tin un regim destul de fad, nu prea mi-a mai stat gandul la bunatati de gatit, dar mai scoatem ceva din arhiva.
Ingrediente :
- 2 fileuri de cod
- 5-6 rosii deshidratate
- 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin
- 1 catel de usturoi
- 2-3 linguri de muguri de pin
- zeama de lamaie
- sare, piper
Rosiile se pun la hidratat, in uleiul de masline, cam 30 de min. Cand s-au mai inmuiat, se taie marunt marunt si se amesteca cu restul de ulei, pana obtinem o pasta. Adaugam la aceasta pasta, usturoiul pisat, zeama de lamaie si mugurii de pin, prajiti 2-3 minute intr-o tigaie non stick, fara ulei.
Bucatile de peste se spala, se usuca bine cu un prosop de hartie, ca sa absoarba bine aromele rosiilor. Se sareaza, pipereaza si ungem cu o pensula sau ce avem, pestele cu pasta de mai sus. Se presara cu muguri de pin. Punem totul la cuptor, sub grill, la 230 de grade, timp de 15 min
Eu am bagat drept garnitura, wedges de cartofi la cuptor si mashed peas ( mazare zdrobita cu furculita si amestecata cu 1 lingura de smantana .... delicioasa ).
No comments:
Post a Comment