Cam asta iese cand incerci sa faci un tort pentru cel care te face sa zambesti in fiecare zi.
Am inceput cu blatul care e facut cu 1 cana de faina si 2 cani de pudra de migdale, 4 oua, jumatate de pachet de unt si esente. Dar nu mi s-a parut indeajuns asa ca am mai facut un fel de bezea din 2 albusuri de ou si pudra de migdale, acesta urmand sa fie al treilea strat.
Am mai facut si un sirop de fructe de padure, din fructe de padure pasate si 2 linguri de zahar brun.
Crema am facut-o aproape ca pe una de tiramisu, doar ca in loc de marsala am folosit un vin alb demi sec, 300 de g de mascarpone si 400 de g de frisca. S-a pastrat in final aroma vinului alb fix cat sa-i dea o intorsatura interesanta.
Urmand ansamblarea clasica cu blat, sirop, crema, fructe, blat, sirop, crema, fructe, blat, frisca, fructe, a iesit bunatatea din imagine.
No comments:
Post a Comment