Thursday, 25 March 2010

Peste spada marinat in vin alb si fasole verde cu sos de mustar

Atat de bun a fost ca trebuia sa-l pun pe blog acum, imediat dupa ce am savurat.
Ai nevoie de :
2 bucati de peste spada
100 ml de vin alb
1 lingura de otet alb
1 catel de usturoi
200 g de fasole verde
1 lingurita de unt
1 lingurita de ulei de masline
1 alt catel de usturoi
1 lingura de mustar

Pestele se marineaza in vin si otet timp de o ora, in frigider. Se scoate din sosul de marinat si se usuca bine cu un servetel de hartie. Se freaca cu usturoi. se unge cu ulei de masline cu ajutorul unei  pensule . Pe gratar cate 3 minute pe fiecare parte si gata !
Fasolea verde se pune in apa care fierbe timp de 4 -5 minute. Intr-o tigaie mica se arunca uleiul de masline,  lingurita de unt si catelul de usturoi. Cand incepe sa se prajeasca catelul de usturoi, apare si mustarul in combinatie. 30 de sec si gata, se toarna peste fasole.

Cele mai scurte explicatii de reteta ever !
 

No comments:

Post a Comment