Thursday, 4 March 2010

Chicken Cacciatore

What`s up? Well, for today chicken cacciatore. 
Cine s-ar fi gandit ca daca pui peste un sos de rosii, jumatate de cutie de mascarpone, vei manca aproape cel mai bun pui ever.
Ce o sa fie pe lista de cumparaturi: 1 cutie de rosii taiate cubulete, 2-3 fasii de ardei rosu cubulete, 200 de grame de rosii proaspete cherry bineinteles, cubulete, 3 catei de piept de pui tocati marunt, 100 ml de vin alb sec, jumatate de cutie de mascarpone, 1 lingurita de ulei de masline, 2 - 3 bucati de piept de pui ( cam 600 de grame ) sare, piper si oregano. 
Pui lingurita de ulei de masline in tigaie si inainte sa scoata fum, arunci usturoiul, astepti 1 min sa elibereze aromele si hop, ii dai cu vin. Next : rosiile si ardeiul. Fierbi sosul cam 15 min, sa scada putin si dupa pui si mascarpone. 
Pieptul de pui, il asezi frumos intr-un vas termorezistent, daca ai din acela de lut, atunci perfect. Pieptul de pui + sos la cuptor cam 40 de min. 
Et voila ! 


No comments:

Post a Comment