Suna destul de pretentios insa se face super repede.
Ingrediente : 2 bucati de piept de pui , castraveti, avocado, salata verde, seminte de floarea soarelui.
Pentru dressing : 50 ml de smantana lichida si 50 de g de branza Roquefort sau alta branza albastra si puturoasa.
In cazul de fata, am marinat pieptul de pui cu zeama de la 1 lime, 1 lingura de iaurt, sare, piper si putin chimen macinat. Acest pas nu este necesar, poate fi si fiert, dar bineinteles ca e mult mai gustos pieptul de pui dupa ce a fost marinat si stir fried. Se amesteca restul de ingrediente intr-un bol mare de salata, cand puiul este inca cald. Cand taiati avocadoul felii subtiri, nu omiteti sa puneti deasupra lui putin suc de lime, sau lamaie, pentru a impiedica oxidarea super rapida a fructului. Dressingul se prepara la fel de simplu, sa faramiteaza branza Roquefort si se pune peste smantana lichida, intr-o tigaie, la foc foarte mic, pana incepe sa se dizolve.
Gata, e si mai bun cu o lipie putin incalzita.
No comments:
Post a Comment