Imi place la nebunie Cointreau-ul si de dimineata (pranz) m-am trezit cu gandul ca voi face niste prajiturele cu ciocolata si subiectul poftelor mele. Am cautat pe net indrumari, dar pana la urma m-am descurcat singura.
Am adaptat un aluat clasic de cookies, folosind zahar brun in loc de zahar alb si adaugand coaja de portocala rasa si marinata o ora in Cointreau.
Crema este de-a dreptul ametitoare pentru ca nu m-am zgarcit in nici un fel cu alcoolul. Are ciocolata neagra ( 74 % cacao ), unt, 2 linguri de mascarpone si Cointreau cat cuprinde.
Gata, ma duc sa le sharuiesc cu prietenii pentru ca nu pot sa stau cu asa ceva in casa, singura.
iata un turnulet cu 9 etaje...
ReplyDeletebun bun bun as zice daca as gusta din el.
ieliz
:) data viitoare, cand vin in Bucuresti, aduc si turnuletul cu mine
ReplyDelete