Tuesday 15 December 2009

musaca, parmigiana....you name it

Pai da....nu e musaca pentru ca nu are cartofi si carne, nu e parmigiana pentru ca nu am prajit fiecare felie de vanata individual, in amestec de ou si parmezan plus faina dupa.
Am luat-o pe scurtatura, am lasat vinetele 30 de min, taiate, pe servetele de hartie sa iasa putin apa din ele, le-am pus putin pe gratar, putin la microunde ... cum faci cu vinetele pana esti multumit/a de textura.
Urmeaza sos de rosii din rosii proaspete si usturoi, oregano, parmezan, un ou, mozzarella ( o biluta, nu mizerie din aia de cascaval care se vinde pe post de mozzarella, cea mai buna  ar fi cea de bivolita sau de bivol daca vreti :P).
Pe o scara de cheesiness de la 1 la 5, am obtinut un fel candidat pentru nota 4 adica optim. 5 e atunci cand e extrem de bun, dar parca prea bun ca sa fie regulamentar

Asa ca regulamentar si fara carne, perfect pentru marti seara.

No comments:

Post a Comment